7 thoughts on “Ραντεβού στη Σαλονίκη, Φάμπρικα Υφανέτ, Σάββατο 13 Μάρτη 9μμ”

  1. Μοιάζει λίγο απίστευτο τόσα σημαντικά συγκροτήματα του χώρου μαζί…Θα είναι μια φοβερή βραδιά με αναβλύζοντα συναισθήματα από άκρη σε άκρη!!!Ραντεβού λοιπόν στη Φάμπρικα!

  2. Αντε!!!.. θυμαμαι ενα βραδυ χειμωνιανιτικο που βρεχε ασταματητα φορτωμενη σε ενα μηχανακι να να γυρνοβολαμε σα τα παπια μες τη βροχη και το αγιαζι της Σαλονικης. μετα βρεθηκα να καθομαι σε μια γωνια στην Υφανετ και πραγματικα ζεσταθηκα..τον φιλο δεν τον ξαναδα μα μου μεινε η θερμη των παιδιων..Ενα κομματι μου εμεινε εκει και δε μου λειπει. Καλη ανταμωση Ωχρα Σπειροχαιτη.. συνηθως συμβαινει να πληροφορουμε μια σας γιορτη αργα.. μα τωρα.. 😉

  3. Μερικα καινούρια τραγουδια που παίξατε χθες στη συναυλια—δηλαδή κάποια που δεν είναι στους 2 πρώτους δίσκους—τα έχετε ηχογραφήσει? τι γίνεται μ’αυτά? πώς, πού, πότε, γιατί? 🙂
    Όμορφα ήταν χθες, κι ας μην θυμόμαστε κι όλους τους στίχους απέξω!:-)

  4. Τα καινούργια τραγούδια θα είναι έτοιμα στο τέλος της άλλης εβδομάδας. Αν υπάρξει κάποια καθυστέρηση στην κυκλοφορία αυτό θα οφείλεται στην τελική επιλογή των τρόπων (ψηφιακή ανάρτηση ή τύπωμα ή και τα δυο μαζί) και την πραγμάτωσή τους.

    ΥΓ. υπάρχει πάντα υποστηριστικό αναλόγιο σε περίπτωση που ο τραγουδιστής δεν μπορεί να συγκεντρωθεί με τους στίχους… Απλά τα τεχνικά προβλήματα ήταν παντελώς αποδιοργανωτικά…με περισσότερη απ’ ότι φάνηκε επιμονή από κάθε προσπάθεια ερμηνείας των τραγουδιών. Να μας συμπαθάτε!

  5. Πρώτη φορά σας είχα δει στην Μυτιλήνη το 97 ή 98 ως φοιτητής, τώρα είχα την ευκαιρία να σας ξαναδώ μετά από τόσα χρόνια στην ινφανέτ και πρέπει να πω ότι σας απόλαυσα αν και η ακουστική ήταν ψιλοχάλια. Καλή συνέχεια!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *